Фасад Окна, двери, балконы Крыша, подвал Отопление, Водоснабжение Вентиляция, кондиционирование Возобновляемые источники энергии Прочее

Прес-реліз м.Червоноград і м.Кам'янка-бузька. Навчання голів ОСББ

У м.ЧЕРВОНОГРАД ТА м.КАМ’ЯНКА-БУЗЬКА ВІДБУЛОСЯ ДВО ДЕННЕ НАВЧАННЯ ГОЛІВ ОСББ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

9 жовтня 2013 р. в м. Червонограді, а 10 жовтня у м. Кам’янка - Бузька було проведено навчання для голів та представників ОСББ, а також представників житлово-комунального господарства, організований «Центром досліджень місцевого самоврядування» за підтримки МФ «Відродження» в рамках проекту № 47597 «Поширення досвіду управління житловою нерухомістю на рівні малих громад в Західній, Центральній і Східній Україні».

Місце проведення: м. Червоноград, малий сесійний зал Червоноградської міської ради, пр.Шевченка, 19. Час проведення: 9 жовтня 2013 р., з 10.00 до 17.00.
Місце проведення: м. Кам’янка - Бузька, сесійний зал Кам’янко-Бузької міської ради, вул.Шевченка, 2. Час проведення: 10 жовтня 2013 р., з 10.00 до 17.00.

Фото

Учасниками навчального тренінгу були представники житлово-комунальних підприємств, керівники та представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків таких міст як Сокаль, Соснівка, Радехів, Великі Мости, Кам’янка-Бузька, Жовква, а також представники місцевої влади, яким було надано вступне слово та можливість озвучити позицію влади.

Лекторами-тренерами начального курсу були визнані експерти і спеціалісти з питань управління нерухомим майном, економічно-фінансових, бухгалтерських технічних аспектів управління житловим будинком: Володимир Бригілевич – голова правління ГО «Центр досліджень місцевого самоврядування», експерт в галузі організації управління житловим будинком; Валерій Шишко – експерт в галузі фінансових аспектів діяльності ОСББ; Дмитро Сакалюк – головний спеціаліст управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та благоустрою Славутської міської ради; Володимир Бернацький – експерт ГО «Центр досліджень місцевого самоврядування»; Руслан Володарчик – голова асоціації “Містечко” м. Нововолинськ; Галина Когут - представник ресурсного центру ОСББ м. Львова.

«Для економії енергоспоживання потрібно спершу зрозуміти скільки споживаєш, і визначити де потрібно перш за все знизити рівень енергоспоживання» відмітив Дмитро Сакалюк.

«Щоб ОСББ могло якісно функціонувати потрібний кваліфікований та свідомий голова правління, а також професійно підготовлений управитель» сказав Руслан Володарчик.

«Дуже важливо звернути увагу громадськості, що часткове утеплення не є ефективним, а часто призводить до негативних наслідків. Утеплення обов’язково повинне проводитися комплексно» підкреслив у своєму виступі Володимир Бернацький.

«Не знаючи закони що регулюють фінансові питання діяльності ОСББ їх легко переступити, що часто призводить до адміністративної, а інколи й до застосування кримінальної відповідальності» наголосив Валерій Шишко.

Фото

Учасникам були надані навчальні посібниками «Професійне управління житловою нерухомістю».
Навчання було організовано у співпраці з Червоноградською та Кам’янко - Бузькою міською радою.

Детальна інформація: www.cdms.org.ua, тел.: 032 235 68 48, е-мейл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Контактні особи - Андрій Дзюба.

Метою проекту № 47597 «Поширення досвіду управління житловою нерухомістю на рівні малих громад в Західній, Центральній і Східній Україні» є сприяння поширенню найкращих практик самоорганізації громадськості та обміну досвідом у сфері управління житлом та енергозбереження між ОМС, неурядовими організаціями та МСБ Західної, Центральної та Східної України задля підвищення їхньої ефективності та посилення впливу громадськості на вирішення актуальних проблем місцевого й регіонального розвитку, що мають стосунок до ЖКГ.

В Украине введут пеню на несвоевременную оплату коммуналки
02.02.2016 Народные депутаты в первом чтении поддержали закон о пене за несвоевременную оплату жилищно-коммунальных услуг.
В Украине изменили порядок регистрации недвижимости: Юрист объяснил, что изменится
16.01.2016 С 1 января в Украине вступил в силу новый порядок регистрации недвижимого имущества. Юристы ЮК Prove Group проанализировали ряд существенных...
Лавочка закрылась: в Украине запретят нелегальную сдачу жилья
16.01.2016 Об этом заявил вице-премьер-министр Украины, министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Геннадий Зубко, передает Inforesist, ссылаясь на “Урядовий кур’єр”.
Держенергоефективності розглядає управителів багатоповерхівок та енергосервісні компанії як перспективний ринок та ефективний інструмент термомодернізації житлових будинків
16.01.2016 Обговоренню цього питання була присвячена зустріч Голови Держенергоефективності Сергія Савчука з представниками АТ «Ощадбанк», АБ "Укргазбанк", АТ "Укрексімбанк", міжнародних проектів...
Українці активно утеплюють власні домівки
05.01.2016 Результати щотижневого моніторингу державної програми з термомодернізації будівель свідчать про стабільний попит на «теплі» кредити. З 28 грудня 2015 року...